Srijeda, 05 Travanj 2017 23:17

Dino Merlin u dirljivoj ispovijesti: Tragična je situacija kada voliš nekog ko ti ne uzvraća ljubav!

Pjevač Dino Merlin, poznat po sjajnim pjesmama i spektakularnim koncertima, u dokumentarnom filmu "Sredinom" otkrio je detalje iz svog privatnog života.

Naime, pjevač se u ovom dokumentarcu osvrnuo i na život svoje majke, koja je čitavog života patila.

- Kažu da sretni ljudi nemaju prošlost, a da nesretni imaju samo prošlost. Po tome, moja majka je bila nesretna jer je samo pričala o čovjeku koji ju je napustio, koji je nije volio, a to je bio moj otac. Tragična je situacija kada zaista voliš nekoga ko ti ne uzvraća ljubav. A mama je bila omiljena, znala je da pozajmljuje novac da bi drugima pomagala. Bila je taj “baj-pas” za druge - rekao je pjevač, dodavši da nije imao podršku majke u odabiru profesije.

- Nisam imao podršku moje majke na ovom putu. Nikada nije bila sretna zbog mog izbora, mislila je da bi trebalo da postanem inženjer i fini građanin sa stalnim poslom i radnim vremenom od devet do pet. Ali majka je majka, pa mi je kupila gitaru, misleći da će me sklonost ka muzici držati to jedno ljeto. Međutim, mene je to jako vezalo i sve više vremena sam provodio sa gitarom – otkrio je Merlin svoje početke.

Izvor: Faktor.ba 

Preporučujemo:

Balašević: U Tuzli sam ja domaći, na svome

Indira napustila grupu Colonia nakon 21 godine

Pogledajte novi videospot Dubioza kolektiva: "Himna generacije" je pjesma o ljubavi prema sekiraciji