Četvrtak, 01 Lipanj 2017 00:31

N/FS BiH poslao poruku navijačima pred susret sa Grčkom

Sve ulaznice u slobodnoj prodaji za utakmicu Bosne i Hercegovina – Grčka rasprodane su za nekoliko sati, a ogromno interesovanje vlada i za karte koje se prodaju putem rezervacija u Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH (N/FS BiH).

Na adresu Saveza stigao je, kako kažu, prevelik broj zahtjeva, te na sve nisu u mogućnosti ni odgovoriti.

”Cijenjeni navijači, kako se bliži dan utakmice sa Grčkom u Zenici, 9. juna 2017. godine, tako raste i vaše interesovanje za ovaj događaj. Prema do sada pristiglim zahtjevima za ulaznice i dvostruki kapacitet stadiona „Bilino polje“ bio bi premali da primi sve zainteresovane navijače naše reprezentacije. U nemogućnosti davanja pozitivnog odgovora na veliki broj upita i zahtjeva za ulaznice, obavještavamo javnost da se isti više neće primati u N/FS BiH, zaključno sa danom 31. majem”, istakli su u saopštenju za javnost, te kako prenosi Anadolu Agency (AA) iz N/FS BiH dodali:

”Molimo naše navijače za razumijevanje jer nismo u situaciji odgovoriti na pozive i upite za ulaznice koji dolaze sa raznih strana. Nadamo se da ćete prihvatiti ovu informaciju kao iskrenu namjeru da upoznamo cjelokupnu javnost sa situacijom i nedovoljnim brojem ulaznica, jer nismo u mogućnosti primati zahtjeve na koje ne možemo odgovoriti u punom kapacitetu. Svi stojimo na istoj strani, zajedno do pobjede”.

Utakmica šestog kola grupe ”H” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018” između fudbalskih reprezentacija BiH i Grčke igra se u petak, 9. juna, na zeničkom stadionu ”Bilino polje” od 20.45 sati.

Poslije pet odigranih kola prva na tabeli grupe ”H” je Belgija sa 13 bodova, dva više od Grčke i tri u odnosu na BiH.

 

Izvor: fokus.ba 

Preporučujemo:

Zidane složio sve kockice: Ovako će Real izgledati sljedeće sezone

Kolašinac imao zanimljiv zahtjev po dolasku u Arsenal

Pogledajte kako bi izgledala reprezentacija BiH da za nju igraju svi koji su imali pravo!