Subota, 17 Lipanj 2017 19:04

Luksuzna zgrada otvorila svoja vrata: Džekin i Ibričićev raj na zemlji

Nakon naporne sezone u dresu Rome s kojom je izborio učešće u grupnoj fazi Lige prvaka, kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko nalazi se na odmoru.

Napadač Rome uživa sa svojom porodicom u Splitu u društvu nekadašnjeg reprezentativnog kolege Senijada Ibričića.

Pomenuti dvojac je prošle godine započeo izgradnju luksuzne zgrade u Splitu nakon što su osnovali firmu "Dž. E. I".

Sadašnji i bivši Zmaj ovih su se dana uselili u luksuznu zgradu u splitskom naselju Podstrana.

U zgradi iz koje se purža sjajan pogleda na Brački kanal pojedini stanovi su su na prodaju i već imaju dosta zainteresovanih kupaca.

- Split nam je oduvijek u srcima, tako da smo Edin i ja došli na ideju da bismo nešto mogli i sagraditi, te smo se onda odlučili na ovu prekrasnu destinaciju. Došli smo tu s porodicama i sada ćemo biti na relaciji Split i gradovi u kojima igramo. Ovo je naš prvi projekt, te smo vrlo zadovoljni ishodom. Ima dosta zainteresovanih kupaca, a dvojica Splićana su već dobili svoje ključeve. Radujemo se što ćemo uživati u pogledu na more, ovo je zbilja pravo bogatstvo - rekao je Senijad Ibričić za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je medije u Hrvatskoj zanimalo koliko novca su bh. fudbaleri uložili u luksuznu zgradu na kraju oni nisu smjeli i željeli iznositi u javnost bilo kakve finansijske detalje vezane za investiranje u izgradnju zgrade koja zaista izgleda fantastično.

Ako je suditi po vanjskom i unutrašnjem izgledu zgrade lako se da zaključiti da je kvadrat u ovom zdanju itekako skup, a uglavnom se radi o trosobnim stanovima koji imaju savršene poglede i udaljeni su svega dvadesetak metara od plaže.

Izvor: Faktor.ba 

Preporučujemo:

Zidane složio sve kockice: Ovako će Real izgledati sljedeće sezone

Kolašinac imao zanimljiv zahtjev po dolasku u Arsenal

Pogledajte kako bi izgledala reprezentacija BiH da za nju igraju svi koji su imali pravo!