Četvrtak, 18 Svibanj 2017 18:56

Igor izgubio život dok je planirao put na ekskurziju

Učenik trećeg razreda srednje prehrambene škole u Trebinju, Igor Pejović (17), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Aleksina Međa u blizini tog grada, spremao se za matursku ekskurziju u Španiju.

 

Na ekskurziju je trebao da, zajedno sa vršnjacima iz Centra srednjih škola, krene početkom juna, piše Blic.

Posle nesreće, u kojoj su povređena još trojica maturanata ekonomske škole, ispred trebinjske bolnice se okupilo više drugova nesretnih mladića, koji su bili u šoku i suzama prepričavali šta se desilo.

– Igor je bio uspješan mladi karatista, nosilac crnog pojasa u karateu. Osvojio je brojne medalje na raznim takmičenja. Ostala trojica mladića su takođe veoma dobri momci – ispričao je jedan od Pejovićevih prijatelja.

Nakon tragedije u Trebinju šok, nevjerica i tuga za još jednim izgubljenim mladim životom, na dionici koja je u poslednjih nekoliko godina „odnijela“ četvoro mladih ljudi.

Igor Pejović

Pre nepunih godinu dana, samo nekoliko kilometara dalje, poginula je trebinjska plivačica Ana Čučković, a samo sedam dana prije nesreće proslavila je matursko veče.

Detalji nesreće

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u utorak oko 16.30 u blizini raskrsnice puta Trebinje – Herceg Novi.

Pejović je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice, a maturanti su teže povređeni.

Do nesreće je došlo kada je Goran Manigoda, idući iz pravca Zubaca, izgubio kontrolu nad automobilom „ford focus“, te sletio sa puta i udario u stub, a zatim se prevrnuo. Kako se nezvanično saznaje, u automobilu su se još nalazili Ilija Skulić i Milan Zubac.

– Oni su krenuli da uzmu nešto od jednog druga koji živi oko kilometar od mjesta nesreće, a Pejović je slučajno sjeo sa njima u automobil. Vozilo je udarilo u stub stranom na kojoj je sjedio Pejović – rekao je izvor blizak istrazi.

Izvor: fokus.ba 

Preporučujemo:

Bivšu suprugu ubio nasred ulice pred njenim bratom

Anel ubijen kamenom i zapaljen: Istraga o svirepom ubistvu dobila filmski preokret

Zavidovići: Krivolovci u šumi ubili efendiju, a ranili njegovog zeta