Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017 19:37

Detalji drame u Tuzli: Na majku nasrnuo nakon žestoke svađe, prijetio joj i dok su ga hapsili

Alen S. iz Tuzle danas je u kafiću "Art" u centru Tuzle nožem ranio svoju 42-godišnju majku, saznaje Faktor od očevidaca.

Incidentu, koji se dogodio nešto prije 12 sati u strogom centru grada, prethodila je žestoka svađa koja je trajala neko vrijeme.

U kafiću koji se nalazi na tuzlanskom Korzu sjedili su žena A. D. A. (1975) i njen sin Alen S. koji je bio vidno uznemiren. U jednom momentu, kako saznajemo od očevidaca, Alen S. je čak povikao: "Izbost ću je".

Prilikom napada žena je zadobila ubodnu ranu potkoljenice, a na mjestu događaja prvo se našla jedna policajka, koja sama nije mogla obuzdati napadača.

Ubrzo je stiglo pojačanje, pričaju nam očevici, još dva policajca, koji su napadaču stavili lisice i priveli ga na ispitivanje. Tokom hapšenja Alen S. je prijetio svojoj majci i nije se mirno predao policiji.

Kako nam je rečeno u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla 42-godišnja žena zbrinuta je na Klinici za ortopediju i traumatologiju.

- Žena je zadobila ubodnu ranu potkoljenice i nakon intervencije ljekara puštena je na kućno liječenje - potvrdili su na UKC-u Tuzla.

Izvor: Faktor.ba 

Preporučujemo:

Bivšu suprugu ubio nasred ulice pred njenim bratom

Anel ubijen kamenom i zapaljen: Istraga o svirepom ubistvu dobila filmski preokret

Zavidovići: Krivolovci u šumi ubili efendiju, a ranili njegovog zeta