Četvrtak, 25 Svibanj 2017 21:01

Hrvatska policija razotkrila zločin: Trogodišnjeg dječaka iz BiH ubila je majka s prijateljicom!

Hrvatska policija je riješila misterioznu smrt trogodišnjaka u Puli. Za njegovo ubistvo prijavljene su njegova majka Chiara Rojnić (32) i njezina maloljetna prijateljica, dok će 29-godišnjak koji je s njima bio u stanu odgovarati jer taj teški zločin nije prijavio.

Policijska uprava istarska potvrdila je da je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su se 32-godišnjakinja i maloljetna djevojka dogovorile da će ubiti trogodišnjaka što su i učinile u utorak u večernjim satima u stanu u Akvilejskom prilazu u Puli.

Nakon što su usmrtile dijete prenijele su ga u uvalu Mandrač. Kako bi otežala rasvjetljavanje ovog slučaja 32-godišnjakinja je iste noći, pola sata nakon ponoći, došla u policijsku stanicu i lažno prijavila nestanak djeteta.

Za sudjelovanje u počinjenju ovog teškog zločina osumnjičen je i 29-godišnjak, jer nije prijavio ubistvo već je s dječakovom majkom i njenom prijateljicom dogovorio kako će prikriti kazneno djelo.

Dogovorili su zajedno kako će 32-godišnjakinja otići na policiju i prijaviti nestanak djeteta.

‘Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 25. maja u poslijepodnevnim satima, uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske’, potvrdila je policija.

Kako je objavio Glas Istre, dječakova porodica nedavno je u Pulu doselila iz BiH.

Izvor: Bportal.ba

Preporučujemo:

Bivšu suprugu ubio nasred ulice pred njenim bratom

Anel ubijen kamenom i zapaljen: Istraga o svirepom ubistvu dobila filmski preokret

Zavidovići: Krivolovci u šumi ubili efendiju, a ranili njegovog zeta