Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017 19:53

Drama u Etno selu kod Bijeljine: Dječak upao u jezero, ljekari mu se bore za život

Četrnaestogodišnji dječak upao je danas u jezero koje se nalazi u sklopu Etno sela Stanišići prilikom čega se počeo daviti. Dječaka je iz vode izvadio fudbalski sudija, kao i još neki prolaznici koji su se tu zadesili.

Dječak je još u teškom stanju, a danas je došao u Bijeljinu iz Rogatice jer se igrala završnica pionirskog prvenstva u fudbalu, prenosi Info.bn.

“Primljen u teškom stanju, još uvijek neizvjesno, tako da ne bismo davali bilo kakve detaljnije informacije”, kratko su nam rekli u bijeljinskoj bolnici.

Dječaku je prvi u pomoć pritekao fudbalski sudija koji je sudio današnje prvenstvo.

“Završili smo sa ručkom, kada su dva dječaka trčala ka meni i rekla mi da im se drug davi u jezeru. Kada sam došao tamo, već je neki momak do pojasa bio u vodi, ali ga nije mogao dohvatiti. Pokazao mi je gdje se nalazi, ja sam zaronio i izvukao ga”, priča Stefan Maletić.

Maletić dodaje da je odmah tu pritrčalo još nekoliko ljudi, između ostalog se zadesio i jedan doktor.

“Kada smo dječaka izvadili iz vode on nije bio pri svjesti. Dali smo mu reanimaciju, masiranje srca, a ubrzo nakon toga dječaka je preuzela Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja”, poručio je Stefan koji napominje da smatra da bi bilo ko od nas uradio ovako nešto i da bi trebao pomoći nekome u nevolji.

Nezvanično saznajemo da je dječaku telefon ispao u vodu kada je on pokušavajući da ga uzme i upao u jezero, te se počeo daviti.

Izvor: fokus.ba 

Preporučujemo:

Bivšu suprugu ubio nasred ulice pred njenim bratom

Anel ubijen kamenom i zapaljen: Istraga o svirepom ubistvu dobila filmski preokret

Zavidovići: Krivolovci u šumi ubili efendiju, a ranili njegovog zeta