Srijeda, 07 Lipanj 2017 21:31

Stravična snimka zlostavljanja djeteta: Prijetila da će dijete baciti pod auto, opirala se i policiji

Stravično zlostavljanje malog djeteta dogodilo se sinoć oko 23 sata u Novom Jelkovcu u Zagrebu. 

Kako tvrdi Kornelija Janđel, očevidac ovog strašnog događaja koji je završio intervencijom policije i Hitne pomoći, majka je je prijetila svojoj djevojčici od nepune dvije godine da će je baciti pod auto, a kada je stigla policija počela je sebe i djevojčicu udarati šakom po glavi, te zaprijetila da će malenu baciti na pod ako joj se iko od policajaca približi.

Na kraju je djevojčicu uspjela uzeti djetetova baka, a majka je odvezena vozilom Hitne pomoći, najvjerojatnije na psihijatriju.

Prenosimo opis cijelog dogođaja kojeg je na svom Facebook profilu iznijela Kornelija Janđel, koja se u tom trenutku našla na mjestu događaja i snimila zlostavljanje. Na snimci se čuju plač i vrištanje djeteta te prijetnje majke. Navodno je riječ o majci koja već duže vrijeme zlostavlja svoje dijete.

Iz Policijske uprave zagrebačke su Jutarnjem potvrdili da su intervenirali 5. juna, dakle prekjučer oko 23 sata na poziv građana.

- Kriminalističko istraživanje je u toku i obavješten je Centar za socijalnu skrb. Majka se nalazi u odgovarajućoj instituciji, a dijete je ostalo kod bake - kažu u policiji.

U cijelosti prenosimo post Kornelije Janđel koja je snimila ovaj događaj:

"Poslala sam mail na razne institucije, tv i novinarske kuće. U našem kvartu (Novi Jelkovec) nažalost živi jedna djevojka (ne mogu je nazvati majkom) koja ima djevojčicu od 2 nepune godine. To dijete je s njom proživljavalo pakao. Ona to dijete sustavno maltretira. Tuče je, čupa za kosu, psuje, prijeti da će je dat u dom... A sinoć se desilo nešto na šta nisam mogla okrenuti glavu, oko 23 sata čujem vani viku i dreku, izađem na balkon kad ona sa malom vani malena sjedi u triciklu, a ova iz petnih žila viče na dijete dok mala od umora plače. U jednom momentu iz njenih usta izađe UBIT ĆU TE!! OĆEŠ SAD DA TE POD AUTO BACIM PI... TI materina ! Znači sledila sam se... Normalno rekla sam joj šta to radi od djeteta i da ga prestane zlostavljati i maltretirat. Na šta je ona meni dobacila da je to dijete Turčina i da se oni tako odgajaju, da kaj mi Hrvati znamo. Odmah sam joj rekla da ću joj pozvati policiju. Dok sam otišla po mob, ona je nastavila svoj šou program, kad je vidla da zovem i pričam sa policijom, dala je petama vjetra. Policija je brzo došla na teren i krenuli su u potragu za njom. Na kraju su nabasali na nju ispod mog balkona. Kada ih je vidjela, isčupala je malu iz tricikla i krenula u bijeg. Oni za njom. Tu počinje cijela drama za malenu... Policija joj pokušava uzeti malu, ona se ne da i počinje sebe i malu udarat šakom u glavu. Malena vrišti i plače...Policajci se odmiču zbog sigurnosti malene. Ona prijeti da će baciti malu o pod ako joj se približe. Policija zove pojačanje i uskoro i hitnu. Malenu su uspjeli uzeti od nje i predali je baki... Nju su odveli u bolnicu (prepostavljam psihijatriju). Dok se sve to dešavalo skupilo se dosta ljudi, a njih bar 20-ak je reklo kako su u više navrata prijavljivali centru i policiji. U više navrata su joj oduzimali malenu i opet vraćali nazad. Ja vas pitam da li nam treba još jedan slučaj malenog Denisa? I zašto su institucije opet zakazale? Do kada će stradavat nevina bića zbog našeg sustava? Molim vas da sherate ovaj post kako bi nešto promijenili i kako se ovakve stvari više ne bi događale."

VIDEO

Izvor: Jutarnji.hr 

Preporučujemo:

Noć kada je Rade Šerbedžija napustio Beograd: Pucali su na nas, psovali mi majku

Oluja decenije: Pijavice, velike munje i obilna kiša poharali Hrvatsku

Edin pajserom izudarao Huseina jer mu nije htio oženiti sestru