Četvrtak, 22 Lipanj 2017 13:45

Hrvatska: Izmasakrirala maloljetnu rodicu koja joj je došla na ljetni raspust

Osumnjičena djevojka (27) iz Zatona Obrovečkog za teško ubistvo sestrične Sare Čirjak (14) iz Zadra u četvrtak u 9 sati uz kaznenu prijavu dovedena na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Podsjetimo ona je u utorak ujutro na ranču njenog oca Mala Mila u Žuljinama kod Lovinca u Lici iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu sestričnu i nožem joj zadala više porezotina i uboda u području prsa uslijed kojih je djevojčica preminula u kolima Hitne na putu do bolnice u Gospić, prenosi 24sata.hr.

Sara Čirjak je kao i svake godine tokom školskih praznika došla rođacima na ranč kod ujaka koji tamo zajedno sa braćom upravlja OPG-om i drži goveda na ispaši. Njegova starija kći, osumnjičena za ubistvo, je kobnog jutra iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu Saru i hladnim oružjem joj zadala više porezotina i rana u području prsa uslijed kojih je djevojčica preminula u kolima Hitne na putu do bolnice u Gospić.

Iako su liječnici pokušavali djevojčicu reanimirati na putu do bolnice i u bolnici, u tome nažalost nisu uspjeli, mogli su samo konstatirati njenu smrt. Oko 8.30 sati liječnici su o sumnjivoj smrti djevojčice obavijestili i policiju.

Tokom istrage je privedeno osmero članova djevojčine uže rodbine. Dvoje članova rodbine pušteno je na slobodu u srijedu predvečer, dok je nad njih šestero istraga trajala do samog okončanja.

Izvor: fokus.ba 

Preporučujemo:

Noć kada je Rade Šerbedžija napustio Beograd: Pucali su na nas, psovali mi majku

Oluja decenije: Pijavice, velike munje i obilna kiša poharali Hrvatsku

Edin pajserom izudarao Huseina jer mu nije htio oženiti sestru