Nedjelja, 12 Ožujak 2017 12:27

Nesreća kod Doboja: Povrijeđena djevojčica u stanju duboke kome

Djevojčica, koja je rano jutros povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Doboja, primljena je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci i nalazi se u stanju duboke kome, priključena na aparat za vještačko disanje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Vojislava Vujanovića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji Nebojše Trkulje, djevojčica je primljena sa teškom povredom glave i grudnog koša.

Ona je jutros u 6.45 sati sanitetskim vozilom Doma zdravlja Doboj, nakon saobraćajne nesreće, prebačena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Odmah po prijemu sprovedene su sve dijagnostičke metode, a terapijske su u toku.

Prema riječima Vujanovića, djevojčica je u izuzetno teškom stanju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne i preuranjene.

Supružnici iz Stanova, kod Doboja, i njihova sedamnaestogodišnja kćerka smrtno su stradali u jutrošnjem sudaru automobila i voza na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka teško povrijeđena, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Na licu mjesta stradali su četrdesetšestogodišnja S.Đ i pedesetrogodišnji Z.Đ, dok je njihova sedamnaestogodišnja kćerka podlegla povredama u dobojskoj bolnici.

Druga povrijeđena kćerka prevezena je u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci.

Iz policije navode da se nesreća dogodila jutros u 2.55 sati, a da je automobilom marke “pasat” upravljala S.Đ.

Izvor: Srna 

Preporučujemo:

Bivšu suprugu ubio nasred ulice pred njenim bratom

Anel ubijen kamenom i zapaljen: Istraga o svirepom ubistvu dobila filmski preokret

Zavidovići: Krivolovci u šumi ubili efendiju, a ranili njegovog zeta