Petak, 07 Travanj 2017 18:40

Srbija: Lobanja iz Psihijatrijske bolnice pripada čovjeku koji je misteriozno nestao 2016.

Lobanja koja je 16. marta pronađena u dvorištu Psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici dio je posmrtnih ostataka Branka Božilovića (39) iz Niša koji je misteriozno nestao 26. oktobra 2016. godine.

- Obavljena vještačenja su pokazala da se DNK lobanje sa 99,98 posto poklapa sa DNK Miomire Božilović, majke nestalog Branka – saopćio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Stanojević je dodao da je policiji i žandarmeriji naložena pretraga terena u Gornjoj Toponici radi pronalaženja ostatka tijela Božilovića kao i obavljanje razgovora sa njegovom majkom.

- Božilović je poslednji put viđen baš ispred Psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici odakle mu se izgubio svaki trag.

Policija traga za Božilovićem od 26. oktobra prošle godine. Njegov brat je tada kazao medijima da je Branko posljednji put viđen ispred bolnice, gdje su ga dopratili majka i bolničar zbog problema s alkoholizmom. Međutim, već sutradan, nije bio u bolnici, jer mu je ljekar, koji je bio nadležan za njegov slučaj, dao otpusnu listu.

Lobanju u krugu Specijalne psihijatrijske bolnice Gornja Toponica u Nišu pronašao je radnik sredinom marta. Lobanja je pronađena u neposrednoj blizini odjeljenja za radnu rehabilitaciju, rekao je portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Izvor: Faktor.ba 

Preporučujemo:

Noć kada je Rade Šerbedžija napustio Beograd: Pucali su na nas, psovali mi majku

Oluja decenije: Pijavice, velike munje i obilna kiša poharali Hrvatsku

Edin pajserom izudarao Huseina jer mu nije htio oženiti sestru